U bent hier

Over ons

Liekerk Jogging is een club van recreatieve lopers (mannen en vrouwen). De club is opgericht in 1984.
Wij hebben een 100-tal leden, waarvan ongeveer de helft vrouwen en de helft mannen. Ons jongste lid is 10 jaar oud, het oudste is 77. Gemiddelde leeftijd van onze leden: 47 jaar.


Trainingen

Het merendeel van de leden nemen actief deel aan de groepstrainingen. Deze trainingen gaan meestal door in Liedekerkebos (een mooi plekje groen aan de rand van de gemeente Liedekerke) en duren ongeveer 1 uur.
Op donderdagavond staan er meestal intensieve trainingen op het programma.

In de winterperiode wordt er op dinsdag- en donderdagavond getraind in woonwijken waar er weinig verkeer is.
Het doel van de trainingen bestaat er in om zowel voor de prestatiegerichte leden als voor de vrijetijdslopers trainingen te organiseren die in eerste instantie gericht zijn op het scheppen van een goede groepssfeer.


Lidmaatschap

Het jaarlijks lidgeld bedraagt € 40 (met een maximum van 90 € per gezin). Dit bedrag dient om de ongevallenverzekering te bekostigen, de organisatie van clubactiviteiten en administratieve kosten. De meeste mutualiteiten betalen dit lidgeld geheel of gedeeltelijk terug (raadpleeg de website van uw mutualiteit).
Als je je wil aansluiten bij onze club, dan wordt je verzocht om € 40 storten op ons bankrekeningnummer (Liekerk Jogging VZW): BE90 6511 4977 0632 (BIC: KEYTBEBB); vermeld in de mededeling je naam en voornaam plus de vermelding lidmaatschap LJT. Bezorg ons ter bevestiging een e-mail met de volgende gegevens: je naam en voornaam, adres, geboortedatum, telefoon/of GSM.

De club organiseert geen tombola noch eetfestijn.


Bijeenkomsten

  • Dinsdag om 18:30 uur (LOOP JE FIT),
  • Donderdag om 18u30 ,
  • Zondag om 9:30 uur.

Winter en zomer

Opgelet voor de avondttrainingen: In de winter komen we meestal samen aan de Sporthal (finse piste); 's zomers verzamelen we meestal aan Liedekerkebos (parking).